Benvinguts a Viceversa, el web de la Isabel Vilalta i Colomer

Cal que siguem conscients de la importància que té la llengua en la nostra imatge i de la rellevància que té una comunicació acurada i eficaç. Un bon producte o servei no pot anar mai acompanyat d’una mala traducció o d’un text mal redactat i ple de faltes d’ortografia.

Les traduccions automàtiques us poden servir per entendre el sentit global d’un text, però no ofereixen la fiabilitat ni el rigor que garanteix una traducció humana. I poden comprometre molt la vostra imatge i posar en dubte la vostra professionalitat.

El meu objectiu és oferir solucions lingüístiques de qualitat i a mida a particulars i a empreses públiques o privades per tal que puguin desenvolupar els seus projectes amb èxit dins el mercat. La meva experiència de més de 10 anys en diversos àmbits del món de la traducció i basada en una relació de confiança i col·laboració amb tots els meus clients em permet oferir-vos traduccions i correccions de qualitat a preus competitius en un gran ventall d’àrees de coneixement. Us garanteixo un compromís i una implicació màxims en l’èxit dels vostres projectes.

Isabel Vilalta i Colomer - Traductora
  • Llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona (alemany, anglès, japonès)
  • Estudis de Comunicació Internacional a la Universitat de Hildesheim (Alemanya)
  • Estudis de Traducció i Interpretació a la Universitat de Viena (Àustria)
  • Habilitació com a traductora jurada d’anglès i català (inscrita al Registre de traductors i intèrprets jurats de la Generalitat de Catalunya amb el número 426)
  • Certificat d’aptitud per a la correcció de textos orals i escrits de la Junta Permanent de Català (nivell K)
  • Membre de l'Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC)